Betingelser og privatlivspolitik OS Med Erfaring (gældende fra 2021)

Adresse: https://osmederfaring.dk.

Os Med Erfaring ønsker at hjælpe kandidater med kompetencer ud i nye job
eller blive fundet til et nyt job. Ligeledes ønsker vi at hjælpe de virksomheder,
der mangler erfarne kompetencer. Når du bruger af OS Med Erfarings
tjenester indsamler og behandler vi som dataansvarlig, en række
personoplysninger om dig.


Hos OS Med Erfaring har beskyttelse af dine persondata vores højeste
prioritet. Det er derfor vigtigt at læse denne politik hvor vi informerer om vores
håndtering af personoplysninger. Privatlivspolitikken beskriver, hvilke
oplysninger vi indsamler, og hvem vi eventuelt videregiver
personoplysningerne til.


Når du som jobsøgende opretter dig kandidat hos Os Med Erfaring, får du en
personlig brugerprofil, som danner udgangspunkt for de tjenester, du kan få
hos Os Med Erfaring. Du er derfor ikke anonym over for Os Med Erfaring.
Du kan selvfølgelig være anonym over for virksomhederne, hvis du ønsker at
oprette en anonym profil.


Data og behandling af personoplysninger har vores højeste prioritet. Vi
behandler alle oplysninger på en sikker og fortrolig måde. Indsamlingen af
oplysninger hos Os Med Erfaring sker inden for rammerne af den gældende
lovgivning.


Dataansvarlig:
OS Med Erfaring
CVR nr. 42540927


Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller til vores behandling af
dine personoplysninger, så skriv til: Mail: info@osmederfaring.dk


Du har efter databeskyttelseslovgivningen en række rettigheder i forhold til
vores behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere om dine
rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du
finder på www.datatilsynet.dk.

Når du opretter en kandidatprofil:

Når du opretter en profil, gemmer vi din e-mailadresse, kontaktoplysninger
som navn og adresse. Vi behandler som udgangspunkt kun de oplysninger,
som er oplyst af dig selv i forbindelse med oprettelsen, herunder dine
erfaringer, dit CV, dokumenter m.v., eller referencer, som du selv har oplyst.
Du kan tilføje flere informationer, ligesom du kan få forslag til jobsøgning,
virksomheder, se nyhedsbreve mm.


Formålet med registreringen er, at Os Med Erfaring kan tilbyde dig tjenester,
der er så relevante for dig som muligt, og derfor er den en god ide at holde
din profil som kandidat opdateret.

Sletning af profildata:

Som bruger på Os Med Erfaring, kan du altid slette din profil og dermed alle
dine oplysninger. Som udgangspunkt ligger dine data i vores system til du
selv sletter dem, eller til vores slettefrister gør, at dine data slettes.


Du kan altid få slettet dine oplysninger i forbindelse med opsigelse af dit
abonnement, hvis du skulle ønske det.

Slettefrister i forbindelse med sletning af din brugerprofil:

Hvis du opsiger dit abonnement, vil din profil blive slettet. Når du selv ønsker
at slette din brugerprofil, vil din brugerprofil blive slettet senest inden for
senest 90 dage. Grunden til de 90 dage er, at det minimerer risikoen for
fejlregistrerede sletninger.


Sletning af CV og øvrige uploadede dokumenter:
De dokumenter, du har uploadet i vores system til online ansøgninger, såsom
CV, ansøgning, anbefaling m.v. slettes sammen med din profil når ønsket.


Man kan gennem chat systemet gemme samtaler mellem virksomheder og
kandidater, dette sker ved en knap i vinduet, begge parter kan gemme
samtalen.

Slettefrist for virksomhed:

Har du oprettet en virksomhedsprofil, kan du til enhver tid slette den. Når du
gør det slettes profilen endeligt inden for en måned.

Afmelding af nyhedsbrev:

Du kan afmelde nyhedsbrevet manuelt ved at følge link i bunden af
nyhedsbrevet – afmelding af nyhedsbrev sker ikke ved sletning af profil.

Betalingshåndtering:

Betalingsoplysninger gemmes højst 2 måneder efter sidste betaling.


Et abonnement har en bindingsperiode på hhv. 3, 6 og 9 måneder alt efter
hvad du vælger, når du opretter et abonnement, derefter følger der 1 måneds
opsigelse med. Opsigelse af et abonnement sker gennem profilens konto-
side eller på og det udløber automatisk efter end abonnementsperiode.


Efter opsigelse af abonnement bliver din konto inaktiv og slettes inden for 6
måneder.


Årsagen til dette er for at minimere risikoen for fejl registrerede sletninger.

Sådan retter/sletter du din profil:

Du kan altid rette eller slette dine oplysninger ved at logge ind på din profil.
Brug dit brugernavn og adgangskode. Derefter opbevarer vi kun de
personoplysninger, som vi måtte være forpligtet til efter gældende lovgivning.

Registrer / upload dit CV hos Os Med Erfaring:

Når du opretter en kandidatprofil er det ligeledes muligt for dig også at
uploade dit CV. Dine oplysninger samt dit CV kan ses af alle virksomheder og
de virksomheder der er interesseret i dine erfaringer, kan kontakte dig direkte
via de kontaktoplyser du har oplyst. Virksomhederne kan ligeledes skrive til
dig direkte via vores chatfunktion.


Efter bindingsperioden fornyes dit abonnement automatisk, for en måned ad
gangen, indtil du selv opsiger det. Der er en måneds opsigelse efter
bindingsperioden. Prisen vil fortsat være samme pris i kr./md.

Ønsker du at stå som anonym kandidat:

Ønsker du din profil vises som anonym, tilknyttet et sagsnummer.
Virksomhederne kan kun se et sagsnummer samt de erfaringer som du selv
har oplyst i din profil. Virksomhederne kan kontakte dig via vores chatfunktion
eller de kontakt oplysninger du har oplyst under information om dig selv.
Husk det skal være en e-mail som ikke identificere hvem du er. Ønsker du at
sende et anonymt CV, som ikke oplyser dine personlige oplysninger, så pas
på med at oplyse information, der kan identificere hvem du er. Du vælger selv
om du vil sende dit CV med dine personlige oplysninger til en virksomhed og
derefter ikke mere være anonym mere.


Når du har givet én eller flere virksomheder adgang til at se dine personlige
oplysninger og informationer samt dit CV, vil virksomhederne i så fald være
selvstændig dataansvarlig for enhver behandling af dine personoplysninger,
som virksomheden foretager.


Alle kandidater bliver oprettet med navn og kontaktinfo, så der er ikke risiko
for falske profiler. Dine personlige oplysninger når du opretter dig som
anonym, som e-mailadresse, navn, adresse, telefonnummer mm i forbindelse
med betaling er ikke synlige for virksomhederne.


Virksomhederne kan kun se det du selv har oplyst om dig selv i forbindelse
med anonym oprettelsen, herunder erfaringer, uploadet dokumenter, CV mm.
Husk at anonymisér dokumenter og dit CV.

Ønsker du at stå med en åben profil samt foto:

Har du en åben kandidat profil, kan alle virksomheder se dit personlige CV
med de personoplysninger du selv har oplyst som e-mailadresse, navn,
adresse, telefonnummer. Ligeledes navne på tidligere arbejdspladser, jobtitel
mm. Alt det du selv har oplyst og uploadet i din profil, bliver tilgængelig for
alle virksomheder, der søger efter kandidater hos OS Med Erfaring.


Når du har en åben kandidat profil har du ligeledes givet virksomhederne
adgang til at se dine personlige profil samt dit CV, her vil virksomhederne i så
fald være selvstændig dataansvarlig for enhver behandling af dine
personoplysninger, som virksomheden modtager eller foretager.

Ukorrekte oplysninger i en profil:

Vi forbeholder os retten til at slette din profil i tilfælde af, at din profil eller dit
CV indeholder ulovlige eller ukorrekte oplysninger.


Os Med Erfaring er ikke ansvarlig over for virksomhederne eller andre for
fejlagtige oplysninger, CV mm i kandidaternes profiler.

Hvis du kontakter eller sender en ansøgning til en virksomhed:

Når du kontakter eller sender en mail, en ansøgning mm og har en åben
profil eller når du har givet virksomhederne adgang til at se dine personlige
oplysninger og informationer samt dit CV. Her vil virksomhederne i så fald
være selvstændig dataansvarlig for enhver behandling af dine
personoplysninger, som virksomheden modtager eller foretager.

Os Med Erfaring kan kontakte dig:

Vi har mulighed for at kontakte dig som kandidat, med spørgsmål eller hvis vi
vurderer, at din profil og dine erfaringer passer godt ind til ledige stillinger
som vi er blevet bekendt med.

Kontakt fra en virksomhed:

Med en åben kandidatprofil giver du virksomhederne lov til at kontakte dig
direkte. Ligeledes kan virksomheden se dine personlige oplysninger som e-
mailadresse, navn, adresse, telefonnummer og foto samt dit CV.


Med en anonymt kandidatprofil, kan virksomhederne kun se dit sagsnummer
samt de oplysninger du selv har oplyst. Du bestemmer selv om du vil oplyse
mere om dig selv når der kommer henvendelser til dig fra virksomhederne.

Generelt om personoplysninger:

Os Med Erfaring indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for de
tjenester der bruges for at kunne benytte hjemmesiden Os Med Erfaring. Vi
indsamler almindelige personoplysninger som e-mailadresse, navn, adresse,
telefon. Endvidere login-oplysninger til din kandidatprofil, erfaringer, cookies,
IP-adresse mv.

Pas på følsomme og fortrolige oplysninger:

Oplys ikke eller upload aldrig følsomme personoplysninger, som vedrører
religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller
helbredsoplysninger mm. Det glæder ligeledes hvis du har en hemmelig
adresse eller hemmeligt telefonnummer. Oplys eller upload ikke disse eller
andre fortrolige oplysninger.

Hvor ligger dine oplysninger:

Dine personoplysninger gemmes på Webhosting Simply.com. Samtlige
servere og services hos Webhosting Simply.com er placeret i topsikrede
datacentre i Danmark. De virksomheder der ser din profil samt dit CV, printer
din profil og dit CV, eller kontakter dig. De er selvstændigt dataansvarlige for
dine personoplysninger, der opbevares personoplysningerne i
overensstemmelse med den enkelte virksomheds persondatapolitik.

Deling af oplysninger:

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til eksterne databehandlere, og vi
overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.
Databehandleren er berettiget til at videregive personoplysningerne til
Databehandlerens underdatabehandler, i form af det hostingfirma samt
webfirma, hvis server Os Med Erfaring -løsningen kører på. Kun i visse
tilfælde kan dine personoplysninger blive videregivet til en virksomhed eller
teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner, eller i
forbindelse med opgaver eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden.
Videregivelsen vil ske i det omfang, det er nødvendigt for at kunne udføre en
tjeneste som teknisk support mm.

Dine rettigheder:

Du har efter databeskyttelseslovgivningen en række rettigheder i forhold til
vores behandling af dine personoplysninger. Du kan læse mere om dine
rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du
finder på www.datatilsynet.dk.


Har du spørgsmål kan du kontakte os på info@osmederfaring.dk


Du har ret til at få slettet alle dine oplysninger. Hvis der er et lovkrav som
forpligter os til at bevare nogle af oplysningerne i et vist tidsrum, kan sletning
først ske efter udløb af denne periode.


Ved at benytte dit brugernavn og adgangskode kan du altid se og rette dine
profil og dine oplysninger. Har du spørgsmål kan du kontakte os
på info@osmederfaring.dk


Har du har spørgsmål til dine rettigheder, herunder privatlivspolitik kan du
kontakte os på info@osmederfaring.dk


Enhver registreret har ret til at indgive klage til Datatilsynet over vores
behandling af Persondata. Klage sker ved henvendelse til:


Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Tlf.: 33193200

Vi bruger Statistik:

Der indsamles anonymiserede data om din brug på Os Med Erfaring.dk.
Dette sker udelukkende til statistiske formål og for at forbedre vores service.
Disse anonymiserede data kan ikke henføres til dig.

Cookies:

Cookies er små tekstfiler, som indeholder bogstaver og tal, som sættes på
din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted,
der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på hvilke sider, du har
besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap eller de kan huske
dine sprogindstillinger eller andre præferencer. Der er ingen personlige
oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.


Vi anvender cookies for at kunne tilpasse og oprette indhold og tjenester, der
stemmer overens med dine interesser og ønsker. Vi anvender også cookies
til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker, og dermed fastlægge
nærmere, hvem der besøger www.osmederfaring.dk. Vi registrerer udelukkende
anonyme informationer som IP-numre, antal bytes sendt og modtaget,
Internethost, tid, browsertype, -version, og sprog, osv.


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, så det bliver en
bedre brugeroplevelse. Herudover bruger vi cookies til at analysere vores
trafik ind på hjemmesiden.


Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. I forbindelse
hermed bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle
data via cookies. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og
indstillinger kan dog anvendes uden dit samtykke.


Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din
browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du
anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der
mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.


Når du besøger vores hjemmeside, kan vi og tredjeparter sætte cookies på
dit terminaludstyr. Brug af cookies kan medføre behandling af dine
personoplysninger. Læs mere i vores Cookiepolitik.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis.
Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender.


Læs mere om sletning og håndtering her:
https://minecookies.org/cookiehandtering/


Du kan læse mere i vores Cookiepolitik, som du finder på hjemmesiden.

Datasikkerhed:

Du kan have fuld tillid til, at vi beskytter dine personoplysninger. De bliver
opbevaret ansvarligt, indtil dit abonnement er afsluttet, hvorefter de vil blive
slettet. Vi vil sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.
Vi anvender metoder, såsom kryptering (SSL), beskyttelse software som
registrerer illegal indtrængen i systemet samt manuelle
sikkerhedsprocedurer, der medvirker til at beskytte dine personlige


oplysningers nøjagtighed og sikkerhed samt til at forhindre ikke-autoriseret
adgang eller forkert brug af tredjepart.

Misbrug:

Ved misbrug fjerner og sletter vi dine oplysninger og profil i tilfælde af
misbrug eller brug til uvedkommende og ligeledes kriminelle formål.

Kontakt:

Har du spørgsmål kan du kontakte os på info@osmederfaring.dk