Om Os Med Erfaring

Os Med Erfaring har et brændende ønske om at hjælpe kandidater med kompetencer ud i nye gode jobs. Os med erfaring har et brændende ønske om at hjælpe de virksomheder, der mangler erfarne kompetencer.

Vores koncept

Os Med Erfaring er stedet for dig, der har erfaring af tilbyde, og som søger nye udfordringer. Os Med Erfaring er for alle, der søger job, konsulentopgaver, freelanceaftaler eller bestyrelsesposter.

Kandidaten opretter sig med sine erfaringer og kompetencer, og virksomhederne søger direkte efter kompetencer. På den måde hjælper vi med at matche kandidaten med lige præcis det job eller den opgave, der er relevant.

Her er det erfaringen og kompetencerne, der er vigtige.

Databasen

Databasen indeholder seriøse og erfarne kandidater. Her er det nemlig kandidaterne, der er i fokus, derfor er det kandidaterne, der betaler for at være med her.

Vi har en stor database med kompetente kandidater med minimum 5 års erhvervserfaring.

Kandidat eller virksomhed?

Som kandidat betaler du for at kunne stå i denne database. Det gør du, fordi vi ønsker erfarne og professionelle kandidater, der reelt er interesseret i nye jobmuligheder. Os Med Erfaring er for alle, der har minimum 5 års erhvervserfaring af tilbyde. Dermed er det ikke for nyuddannede, men derimod dig, der har erfaring på arbejdsmarkedet.

Som virksomhed er der direkte adgang til alle kandidater, det er nemt at oprette sig, søge efter kandidater og kontakte samt ansætte en kandidat.