Nyt sted for erfarne mennesker og dem, der har brug for erfaringen

Vi holder heldigvis ikke op med at udvikle os som mennesker. Arbejdslivet bliver hele tiden forlænget, og mange erfarne mennesker søger nye udfordringer i livet.

Os Med Erfaring er skabt af en kvinde, der selv har erfaring fra både flere virksomheder og job gennem årene. Mette Norvold fik inspirationen til Os Med Erfaring, da hun kunne se, at der ikke var et sted, hvor erfarne kandidater kunne stille sig til rådighed for nye udfordringer. Et sted, hvor kandidat og virksomhed kan matche.

Os Med Erfaring af derfor for mennesker, der har stor erfaring enten inden for et specialistområde, som ledere eller i det hele taget har meget arbejdserfaring af tilbyde. Det er stedet for alle, der har noget at tilbyde, og som søger nye spændende arbejdsopgaver. Uanset om det er som fast job, interim stillinger, konsulentopgaver, bestyrelsesposter eller freelanceopgaver.

”Jeg har selv erfaret, at der ikke findes et sted, som fokuserer på at matche virksomheder med erfarne mennesker. Derfor har jeg sat Os Med Erfaring i søen. Jeg glæder mig meget til at være katalysator for, at virksomheder kan finde den helt rette kandidat til jobbet, og at kandidaten finder sin næste jobmæssige opgave,” siger Mette Norvold.

Hos Os Med Erfaring har I som virksomhed direkte adgang til seriøse kandidater.  Kandidaterne betaler et mindre månedligt beløb for at være med og finde deres næste job eller opgave.